Handbalistii suceveni au mai primit un miliard de la primarie. Toata atentia se indreapta acum catre meciurile din cadrul cupelor europene (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

În ciuda dificultăţilor financiare pe care le întâlneşte, lotul hanbaliştilor suceveni se pregăteşte de zor pentru jocurile pe care urmează să le dispute în cadrul cupelor europene.

După susţinerea meciurilor de pregătire din cadrul Memorialului „Mihai Mironiuc” antrenorii sunt încrezători în potenţialul echipei sucevene.

În plus durerea financiară a fost puţin alinată după ce conturile clubului universitar au fost umplute de administraţia publică locală suceveană cu suma de 1 miliard de lei vechi. Conform afirmaţiilor făcute de edilul şef, Ion Lungu, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri, în momentul de faţă Primăria Suceava s-a achitat cu suma de 8 miliarde de lei în total din cele 10 promise handbaliştilor la începutul anului.

„Noi am făcut toate eforturile să mai achităm 100.000 de lei către clubul sucevean de handbla ajungând la 8 miliarde achitate până în momentul de faţă. Sper ca jucătorii noştri să facă o figură frumoasă în jocurile din cupele europene iar în funcţie de cum vor sta lucrurile vom avea o discuţie cu conducerea clubului pentru a găsi surse suplimentare de finanţare” a declarat Ion Lungu.

În ce priveşte fotbalul sucevean, conducerea administraţiei publice locale municipale aşteaptă finele turului de campionat pentru cele două reprezentative, Rapid Suceava şi Sporting Suceava pentru a decide care formaţie va fi susţinută în vederea promovării în eşalonul secund al fotbalului intern.


Intră acum și în grupul de