“Pinocchio” revine in atentia celor mici la Galleria Mall Suceava

Ansamblul Artistic Profesionist “Ciprian Porumbescu” va prezenta sâmbătă, 13 august, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Mall Suceava (la etaj), piesa “Pinocchio”, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit documentului, din distribuţie vor face parte: Adina Fărtăiş, Simona Saucă, Nicoleta Nădejde şi Cornelia Nicolaiciuc, sub îndrumarea lui Gonda Cojocariu, realizator, şi Ion Vizitiu, regie tehnică.

Accesul este gratuit!

“După program, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînţeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării”, asigură organizatorii.

Așadar, în fiecare sâmbătă la Galleria Mall Suceava copii au liber la joacă, iar părinţii au liber la shopping!

Clovnul Bobo s-a întors de la Paris, direct la Galleria Mall

În fiecare zi a lunii august, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Mall Suceava invită copii, bonele, părinții și bunicii la “Întâlnire cu clovnul Bobo”. Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo.

Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te așteaptă seară de seară la Galleria Mall Suceava!