Opt medalii pentru sportivii de la CSTA Suceava la Campionatele Nationale de Radio Orientare (ARDF)


Intră acum și în grupul de

Recent, la Satu Mare, s-au disputat Campionatele Naţionale de Radio Orientare (ARDF). Clubul Sporturilor Tehnico-Aplicative Suceava a participat la competiţie cu opt sportivi care au obţinut în final un număr de opt medalii.

Performerul concursului a fost Gabriel Lehovolea care a obţinut două medalii de aur în probele de 3,5 şi 144 MHZ la categoria 19 ani. La aceeaşi categorie de vârstă şi în aceleaşi probe, Mihai Vaman a obţinut medaliile de bronz.

La categoria 40 de ani, Adrian Stănescu a obţinut medalia de argint, tot cu medalia de argint fiind răsplătit şi Candiano Breabăn la categoria veterani, ambii în proba de 3,5 MHZ. Pe locul al treilea s-au clasat şi Oana Tătar la categoria 16 ani feminin în proba de 144 MHZ.

În proba de ştafetă, echipa CSTA Suceava formată din Gabriel Lehovolea, Traian Tudurean şi Mihai Vaman s-a clasat pe locul secund intrând astfel în posesia medaliilor de argint.

„Rezultatele obţinute de sportivii noştri la Campionatele Naţionale de Radio Orientare a fost una peste aşteptări. Am dovedit şi la această competiţie, la fel ca şi la Campionatele Naţionale de Radioamatorism că avem valoare şi că la CSTA Suceava se munceşte”, a declarat responsabilul secţiei de radioamatorism a CSTA Suceava şi antrenor la lotul naţional de radioamatorism, Adrian Zaiţ.


Intră acum și în grupul de