Acasă Sport Rugby: O singura echipa a LPS Suceava in competitiile oficiale ale acestui...

Rugby: O singura echipa a LPS Suceava in competitiile oficiale ale acestui sezon


Intră acum și în grupul de

În sezonul competiţional care va începe în această toamnă, Liceul cu Program Sportiv din Suceava va participa cu o singură echipă de rugby, faţă de două anul trecut.

Aşadar, în competiţiile oficiale va evolua formaţia Under 18, grupare care se consideră că are mai multe şanse de a ajunge în fazele superioare la nivelul ei de vârstă decât juniorii I.



„Am început pregătirile pentru viitorul sezon competiţional şi vom juca în Campionatul Regional Moldova doar cu echipa Under 18. Am considerat că avem şanse mai mari de a accede la turneul semifinal sau poate chiar final cu această formaţie, decât cu juniorii I.

Vom avea aceeaşi adversari ca sezonul precedent din Iaşi, Paşcani şi Gura Humorului şi sperăm la o comportare mai bună de această dată”, a declarat profesorul Dumitru Livadaru.

Fostul mare jucător al Sucevei va avea ocazia ca în ziua de 25 august să urmărească la lucru naţionala de rugby a României care va juca un ultim amical înaintea Cupei Mondiale din Noua Zeelandă în Franţa cu gruparea de ligă secundă Perigueux.

„Am primit o invitaţie din partea Federaţiei Române de Rugby ca 20 de antrenori să poată vedea la lucru selecţionata României. Ar fi fost un vis să pot vedea pe viu Cupa Mondială din Noua Zeelandă, dar este bine că-i vom putea urmări pe „Stejari” În Franţa”, a afirmat profesorul Dumitru Livadaru.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version