Handbal masculin – Liga Nationala: Suceveanul Ioan Tcaciuc, primul care a intrat in „focul” campionatului


Intră acum și în grupul de

Fostul echipier al CS Universitatea Suceava, Ioan Tcaciuc, este primul sucevean care a intrat în luptă în sezonul competiţional 2011-2012 al ligii Naţionale de handbal masculin. Începutul nu a fost unul prea fericit pentru sportivul care evoluează acum pentru CSM Satu Mare, echipa sa fiind învinsă în primul joc al etapei I cu scorul de 38-23 de către campioana României, HCM Constanţa.

Gazdele constănţene nu s-au forţat, la fel cum nu au făcut-o nici ardelenii, HCM fiind de departe favorită la câştigarea campionatului şi în acest an după ce a adunat tot cei mai bun din Liga Naţională a României.

Pentru CS Universitatea Suceava actualul sezon competiţional este unul extrem de interesant după primele plecări serioase din echipă după o lungă perioadă.

Formaţia suceveană va „ataca” acest campionat cu o formaţie cu totul nouă în care noii veniţi încă nu s-au acomodat pe deplin. Oricum, cei care au venit la CSU Suceava: Cântec, Amihăiesei, Besarab, Schroeder, Cadar şi Nedelcu au arătat, în parte, că se poate miza pe ei şi oricând se poate conta pe ei.

Prima etapă a Ligii Naţionale de handbal masculin programează meciurile:

HC Caraş Severin – CSM Bucureşti
CSU Suceava – U Cluj
Poli Timişoara – CSM Ploieşti
Dinamo Călăraşi – Potaissa Turda
HC Odorhei – Steaua
Ştiinţa Bacău – Pandurii Tg.Jiu


Intră acum și în grupul de