Rugby – Cupa Romaniei: CSM Bucovina Suceava intalneste Arsenal Targoviste in optimile competitiei


Intră acum și în grupul de

*Sâmbătă, de la ora 10.00, gruparea suceveană va evolua pe terenul formaţiei dâmboviţene

În optimile de finală ale Cupei României echipa CSM Bucovina Suceava va întâlni sâmbătă, de la ora 10.00, în deplasare gruparea Arsenal Târgovişte. Sucevenii vor deplasa pentru acest meci un lot destul de „subţiat” din cauza accidentărilor.

Partida ar putea fi ultima pentru bucovineni la rugby în 15 după încheierea sezonului oficial 2011 al Diviziei Naţionale, pauza până la reluarea campionatului fiind una extrem de lungă de aproximativ jumătate de an.

„Este fără îndoială o deplasare extrem de lungă, costisitoare şi obositoare. Mai mult chiar, din lotul echipei noastre vor lipsi mai mulţi jucători, cei mai importanţi fiind Ionuţ Flutur şi Scolobiuc junior. Al doilea este accidentat, în timp ce primul este suspendat după partida de la CFR Braşov. Deşi nu a fost eliminat de pe teren, carnetul său a fost reţinut de arbitru, iar cazul său nu a fost încă judecat de Comisia de Disciplină.

În pofida acestor probleme, noi am vrea ca acest meci să nu fie ultimul de rugby în 15 din acest an, deci ne dorim victoria. La fel ca şi la ultimul joc de campionat voi introduce în teren garnitură mai tânără pentru că vreau să pregătesc din timp viitorul sezon. În cazul în care vom reuşi să câştigăm la Târgovişte la Suceava în sferturile Cupei României va veni o echipă din Superligă şi ar fi frumos să încheiem anul cu o partidă contra unei grupări de top.

În afara acestui meci din Cupa României până la finele anului vor mai fi câteva etape din Campionatul Naţional de rugby în şapte”, a declarat antrenorul formaţiei CSM Bucovina suceava, Constantin Vlad.


Intră acum și în grupul de