Rapid Suceava, noul lider al seriei I. Etapa a IV-a, Rapid Suceava – ACS Bacau 2-0


Intră acum și în grupul de

Rapid Suceava a reuşit să se impună în derbiul seriei I a Ligii a III-a în faţa liderului ACS Bacău. Sucevenii au făcut o primă repriză foarte bună în care au marcat de două ori şi apoi au reuşit să menţină scorul nemodificat până la final. Cu 10 puncte după patru etape, Rapid Suceava a trecut pe primul loc al clasamentului.

Încă din startul partidei cu ACS Bacău s-a putut observa dorinţa de victorie a elevilor antrenorilor Bogdan Tudoreanu şi Ion Buzoianu. Până s-au dezmeticit bine jucătorii băcăuani erau conduşi deja pe tabela de marcaj cu 2-0. Ionesi a împins mingea în poartă după o centrare inspirată a lui Bosancu în minutul 8, apoi un fundaş a grupării oaspete a marcat în proprie poartă după o minge excelent expediată de Semeghin.

În partea a doua a meciului, ACS Bacău a dominat jocul şi şi-au creat mai multe ocazii de a înscrie, însă portarul sucevenilor, Pascal a fost la post. Oaspeţii nu au reuşit să marcheze până la final şi Rapid Suceava a confirmat că este o formaţie care dacă marchează este greu să mai fie egalată sau să părăsească terenul învinsă. Sucevenii au obţinut a treia victorie din acest debut de campionat şi au trecut pe primul loc în faţa celor de la Ceahlăul II Piatra Neamţ.

Rapid Suceava: Pascal – Bosancu, Florin Plămadă, Ailenei, Oniu, Stănescu, Ghiviziu, Semeghin, Sumanariu, Şuleru şi Ionesi, pe parcurs mai intrând în teren Ionuţ Plămadă, Spătar şi Golofca.


Intră acum și în grupul de