Acasă Sport Rapid Suceava, noul lider al seriei I. Etapa a IV-a, Rapid Suceava...

Rapid Suceava, noul lider al seriei I. Etapa a IV-a, Rapid Suceava – ACS Bacau 2-0


Intră acum și în grupul de

Rapid Suceava a reuşit să se impună în derbiul seriei I a Ligii a III-a în faţa liderului ACS Bacău. Sucevenii au făcut o primă repriză foarte bună în care au marcat de două ori şi apoi au reuşit să menţină scorul nemodificat până la final. Cu 10 puncte după patru etape, Rapid Suceava a trecut pe primul loc al clasamentului.

Încă din startul partidei cu ACS Bacău s-a putut observa dorinţa de victorie a elevilor antrenorilor Bogdan Tudoreanu şi Ion Buzoianu. Până s-au dezmeticit bine jucătorii băcăuani erau conduşi deja pe tabela de marcaj cu 2-0. Ionesi a împins mingea în poartă după o centrare inspirată a lui Bosancu în minutul 8, apoi un fundaş a grupării oaspete a marcat în proprie poartă după o minge excelent expediată de Semeghin.



În partea a doua a meciului, ACS Bacău a dominat jocul şi şi-au creat mai multe ocazii de a înscrie, însă portarul sucevenilor, Pascal a fost la post. Oaspeţii nu au reuşit să marcheze până la final şi Rapid Suceava a confirmat că este o formaţie care dacă marchează este greu să mai fie egalată sau să părăsească terenul învinsă. Sucevenii au obţinut a treia victorie din acest debut de campionat şi au trecut pe primul loc în faţa celor de la Ceahlăul II Piatra Neamţ.

Rapid Suceava: Pascal – Bosancu, Florin Plămadă, Ailenei, Oniu, Stănescu, Ghiviziu, Semeghin, Sumanariu, Şuleru şi Ionesi, pe parcurs mai intrând în teren Ionuţ Plămadă, Spătar şi Golofca.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version