Acasă Sport Trei medalii obtinute de sportivii de la CSM Suceava la Campionatele Nationale...

Trei medalii obtinute de sportivii de la CSM Suceava la Campionatele Nationale de Semimaraton


Intră acum și în grupul de

La finele săptămânii trecute, la Oneşti, s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de Semimaraton pentru tineret şi juniori. Deşi s-au aflat pentru prima dată la o competiţie de acest gen, atletele de la Clubul Sportiv Municipal Suceava au urcat de trei ori pe podiumul de premiere.

Echipa feminină a CSM Suceava a cucerit titlul naţional la tineret în proba pe echipe. În componenţa formaţiei sucevene s-au aflat Iulia Coşarcă, Ioana Agapie şi Alina Onofrei, toate sportivele fiind pregătite de profesorul Silviu Casandra.



La individual, medalia de argint a câştigat Ioana Agapie la juniori I, colega sa de club obţinând bronzul la aceeaşi categorie de vârstă. Iulia Coşarcă s-a clasat pe locul IV la individual tineret.

„Rezultatele obţinute de sportivele clubului nostru sunt absolut remarcabile în condiţiile în care ele au luat startul pentru prima dată într-un concurs de semimaraton pe distanţa de 21 de kilometri. Este o primă performanţă de excepţie pentru atletele noastre pentru care merită toate felicitările şi sunt convins că ele nu se vor opri aici” a declarat profesorul Silviu Casandra.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version