Canotaj: Rezultate remarcabile pentru sportivii suceveni la Balcaniada de juniori


Intră acum și în grupul de

Recent, s-au încheiat Campionatele Balcanice de canotaj pentru juniori. În urma selecţiilor realizate la nivel naţional, din lotul naţional al României au făcut parte şi câţiva sportivi suceveni care s-au numărat printre protagoniştii întrecerilor.

La categoria juniori II, Gianina Beleagă de la CSM Suceava a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere în proba de patru vâsle. Două medalii de aur a obţinut şi colegul ei de club Ionuţ Bratu, campion balcanic în probele de dublu şi patru vâsle tot la juniori II. Gianina Beleagă şi Ionuţ Bratu sunt sportivii CSM-ului Suceava pregătiţi de antrenorul Ion Despa.

Zestrea de medalii la Balcaniada de canotaj din Turcia a fost completată de tinerii de la CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni. Ioana Vrânceanu a devenit dublă campioană în probele de dublu vâsle şi patru vâsle la categoria juniori I, Alexandru Dănilă urcând şi el pe prima treaptă a podiumului de premiere în 8+1. Mihaela Vultur de la CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni a obţinut şi ea o medalie de argint în proba de dublu vâsle. Sportivii fălticeneni au fost pregătiţi de soţii Vasile şi Ana Avrămia.


Intră acum și în grupul de