Handbal masculin – Liga Nationala: Sucevenii sunt increzatori inaintea disputei cu HC Caras Severin


Intră acum și în grupul de

În etapa a IV-a CS Universitatea Suceava va întâlni sâmbătă, de la ora 11.00, în deplasare gruparea HC Caraş Severin

Runda cu numărul IV a Ligii Naţionale de handbal masculin programează pentru CS Universitatea Suceava poate cel mai interesant duel de-a lungul anilor din primul eşalon valoric, cel cu HC Caraş Severin, fosta UCMR Reşiţa. Partida care se va disputa sâmbătă, 24 septembrie, în Banat se anunţă a fi una extrem de disputată, în condiţiile în care gruparea gazdă are două înfrângeri în primele trei etape. Sucevenii în schimb au un moral destul de bun, după ce în ultimele două runde au trecut de Potaissa Turda şi Steaua. În ultima întâlnire dintre cele două formaţii, în Supercupa României, reşiţenii s-au impus după o a doua repriză mai bună.

„Pornim încrezători la jocul cu HC Caraş Severin şi sperăm într-un rezultat bun. Ştim că ne aşteaptă un joc greu la Reşiţa mai ales că formaţia gazdă a pierdut surprinzător la Dinamo Călăraşi şi se va mobiliza cert în această dispută. Vrem să câştigăm pentru a ne crea un moral bun în perspectiva meciului din etapa viitoare când la Suceava va veni HC Odorhei”, a declarat portarul echipei CSU Suceava, Iulian Andrei.

„Adversarii noştri au avut un început ciudat de campionat şi cu siguranţă se vor ambala la meciul cu noi. Reşiţenii au învins vicecampioana HC Odorhei, dar au pierdut cu CSM Bucureşti şi Dinamo Călăraşi. Eu cred totuşi că dacă vom evolua bine în apărare putem să-i batem”, a afirmat Bogdan Şoldănescu.

„Toţi ne dorim să câştigăm partida cu HC Caraş Severin. Ne-am pregătit bine şi avem moral bun. Va trebui să fim atenţi la jucătorii lor cu mare experienţă competiţională, cum ar fi Rică Pîrîianu, dar sunt convins că ne putem descurca.
În cea ce mă priveşte pot să spun că sunt apt pentru acest meci după accidentarea de la spate de săptămâna trecută”, a spus extrema dreaptă a CSU Suceava, Mihuţ Pancu.

„Obiectivele fixate de conducerea clubului, locul IV în campionat şi semifinalele Cupei Challenge, sunt unele realizabile”, este de părere Bogdan Şoldănescu

Conducerea CS Universitatea Suceava a fixat obiectivele pentru sezonul competiţional 2011-2012, locul IV în campionat şi semifinalele Cupei Challenge.
„Dacă în sezonul precedent ne-am clasat pe locul III, mai bine decât ne-am propus, locul IV pentru acest an este un lucru care se poate realiza. Va trebui să fim atenţi la fiecare meci şi să ne luptăm pentru fiecare punct”, a afirmat Bogdan Şoldănescu.

„Cele două obiective sunt realizabile, însă la tragerea la sorţi din Cupa Challenge, în condiţiile în care vom trece de gruparea israeliană, ne va trebui puţin noroc”, a fost de părere portarul Iulian Andrei.

CSU Suceava are o indisponibilitate de ultimă oră înaintea jocului cu HC Caraş Severin, Serghei Besarab accidentându-se la genunchi la ultimul antrenament.


Intră acum și în grupul de