Volei masulin – Divizia A2: CSMU LPS Suceava va juca in prima etapa a sezonului competitional 2011-2012 cu CSV Dacia Buzau


Intră acum și în grupul de

Sâmbătă, de la ora 11.00, formaţia suceveană va întâlni în deplasare echipa CSV Dacia Buzău

Sâmbătă, va debuta sezonul competiţional al Diviziei A2 de volei masculin. În prima etapă CSMU LPS Suceava va întâlni în deplasare gruparea CSV Dacia Buzău. Formaţia suceveană face parte din seri est a Diviziei A2 alături de Rapid Bucureşti, CSV Dacia Buzău, CSŞ 3 Steaua Bucureşti, CS Videoclip Ploieşti, CSŞ CFR Bucureşti şi Ştiinţa Bacău.

„Vom avea o sarcină dificilă în acest sezon competiţional deoarece serie est a Diviziei A2 este mai puternică decât cea de vest. Mai mult, în afară de Bacău, vom avea deplasări extrem de lungi şi costisitoare. Sper să ne descurcăm din punct de vedere financiar, pentru că avem şi în acest an o formaţie competitivă.

Chiar dacă ne-au plecat câţiva jucători, am rămas destui sportivi cu experienţă şi tineri dornici de afirmare. Pe lângă ei aducerea lui Ştefan Ştefură de la VCM LPS Piatra Neamţ sunt convins că va fi un câştig. Scopul nostru în acest sezon competiţional este calificarea în play-off”, a declarat antrenorul echipei CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.

Prima etapă a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin programează meciurile:

CS Rapid Bucureşti – Videoclip Ploieşti
CSV Dacia Buzău – CSMU LPS Suceava
CSŞ 3 Steaua Bucureşti – Ştiinţa Bacău
CSŞ CFR Bucureşti va sta în această rundă

În etapa a II-a a seriei est a Diviziei A2, formaţia suceveană va primi pe teren propriu în data de 8 octombrie gruparea CSŞ 3 Steaua Bucureşti.


Intră acum și în grupul de