Au venit din Dorohoi, judetul Botosani, sa fure din bancomatele sucevene


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din localitatea Dorohoi, judeţul Botoşani, se află în arest preventiv, după ce au fost prinşi de poliţişti furând din bancomatele de pe raza municipiului Suceava.

Conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, flagrantul a fost realizat pe parcursul zilei de joi, după ce „în jurul orei 08:50, reprezentantul unei unităţi bancare din Suceava a sesizat poliția prin „SNUAU 112” despre faptul că persoane necunoscute au montat un dispozitiv ilegal la fanta de eliberare a numerarului la bancomatul amplasat la o agenţie a unităţii bancare din municipiul Suceava”.

Bancomatul aparţine unei agenţii de pe bdul. George Enescu, la parterul unui bloc, bancomatul fiind amplasat în interior cu interfaţa de utilizare spre stradă.

„Având în vedere aspectele sesizate, s-a procedat la interceptarea suspectului când s-a oprit în dreptul ATM-ului şi după ce a ridicat dispozitivul metalic aplicat cu autocolant pe interfaţa aparatului, a încercat să fugă din zonă, fiind prins şi identificat ca fiind un tânăr de 20 ani, din municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani, iar la controlul corporal asupra acestuia, în mâneca hainei, s-a găsit dispozitivul metalic de care erau lipite 2 bancnote a câte 50 de lei fiecare, ce fusese montat pe bancomat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

În urma activităţilor specifice desfășurate de polițiști a fost identificat şi al doilea suspect, un tânăr de 24 ani, din aceeaşi localitate, care conducea autoturismul mamei primului autor. Cei doi au fost reținuți timp de 24 ore, urmând să fie prezentați instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de