Rupt de beat, un tanar din Humor a rupt cu masina o teava de gaz si s-a oprit direct in gardul unei gospodarii


Intră acum și în grupul de

Aflat aproape în comă alcoolică, un tânăr de 20 de ani, din localitatea Gura Humorului, nu a ţinut cont că a băut şi s-a urcat la volanul autoturismului proprietate, pentru a face o plimbare nocturnă.

Conform datelor oferite de IPJ Suceava, în jurul orei 01:45, organele de ordine au fost alertate de proprietara unei gospodării de pe raza localităţii că un autoturism a intrat în gardul locuinţei sale, distrugându-i gardul şi poarta de acces, şi, mai mult, a rupt şi conducta de alimentare cu gaz, iar şoferul pare a fi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Imediat, la faţa locului, s-a deplasat o echipă operativă care a găsit autoturismul şi pe conducătorul acestuia, un tânăr de 20 de ani, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, la faţa locului s-a deplasat şi o echipă de la E.ON Gaz, care a oprit alimentarea cu gaz, urmând ca pe parcursul zilei de vineri, să fie reparată conducta ruptă.


Intră acum și în grupul de