Doua autoutilitare, implicate in accidente grave de circulatie, in aceeasi zi


Intră acum și în grupul de

Două autoutilitare au fost implicate, pe parcursul zilei de joi, în tot atâtea accidente de circulaţie, pe drumurile sucevene rezultând două victime rănite grav.

Unul dintre incidente a avut loc pe DJ 209G, în interiorul localităţii Straja. Aici, conform cercetărilor efectuate de poliţişti, un tânăr de 18 ani, conducător al unui moped, într-o curbă la dreapta, din cauza vitezei de deplasare, a părăsit sensul de mers, după care a revenit la axul străzii şi a intrat în coliziune cu autoutilitara condusă de un localnic de 36 ani.

Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului mopedului, care din cauza stării de sănătate nu a putut fi testat cu aparatul etilotest şi nici nu i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Al doilea incident s-a înregistrat în zona pieţei agroalimentare din Burdujeni, municipiul Suceava, când o tânără de 20 de ani din Liteni, a coborât dintr-o maşină aflată pe banda 1 de mers şi a încercat să traverseze strada în fugă. Din păcate, a fost surprinsă de o autoutilitară care a lovit-o din plin, oprindu-se apoi cu una dintre roţi pe piciorul victimei. În urma rănilor suferite a fost necesară amputarea membrului inferior stâng.


Intră acum și în grupul de