Rugby: CSM Bucovina Suceava va juca la Brasov in prima etapa a Campionatului National de rugby in 7 Divizia Nationala


Intră acum și în grupul de

Prima etapă a Campionatului Naţional de rugby în 7 Divizia Naţională se va disputa duminică, la Braşov. CSM Bucovina Suceava va susţine meciuri cu Stejarul Buzău, Poli Iaşi, RC Bârlad, Ştiinţa Petroşani, CFR Braşov, CSO Pantelimon Bucureşti şi o echipă din Chişinău (Republica Moldova).

„Faţă de alţi ani, avem o echipă alcătuită din jucători foarte tineri şi lipsiţi de experienţă competiţională. Oricum, pentru cei care vor juca la această etapă de rugby în şapte va fi ceva deosebit. Sunt convins că ne vom descurca. Avem nevoie de cât mai multe jocuri pentru că până la debutul noului sezon competiţional de rugby în 15 va mai trece mult timp”, a declarat antrenorul formaţiei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.

Din lotul echipei sucevene pentru prima etapă a Campionatului Naţional de rugby în şapte Divizia Naţională fac parte jucătorii: Alexandru Macovei, Alexandru Flutur, Ionuţ Oprea, Ciprian Codreanu, Andrei Ştefancu (cpt.), Ionel Nastiuc, Răzvan Brăteanu, Ionuţ Coca, Bogdan Palamariu, Constantin Iacobuţă, Cezar Chiţan şi Cătălin Constantineanu. Din lotul grupării sucevene va lipsi Ionuţ Flutur care este suspendat.

Meciurile de rugby în şapte se joacă în două reprize a câte şapte minute de joc efectiv.


Intră acum și în grupul de