Nicio emoţie pentru CSMU LPS Suceava în partida cu CSŞ 3 Steaua Bucureşti


Intră acum și în grupul de

Într-un meci contând pentru etapa a II-a a seriei est, CSMU LPS Suceava – CSŞ 3 Steaua Bucureşti 3-0 (7, 16, 10)

Meciul din etapa a II-a a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin a fost unul extrem de lejer pentru CSMU LPS Suceava. Sucevenii au avut ca adversară gruparea CSŞ 3 Steaua Bucureşti, o formaţie alcătuită din jucători extrem de tineri şi neexperimentaţi scorul final al disputei fiind un 3-0 clar.

După meciul cu CSŞ 3 Steaua Bucureşti nu se poate trage nicio concluzie dacă ne gândim la faptul că bucureştenii au făcut 7 puncte în primul set, 16 în al doilea şi 10 în al treilea. Totuşi, pentru că profesorul Victor Pancu a folosit toţi tinerii pe care i-a avut la dispoziţie se poate remarca faptul că voleiul sucevean are resurse.

Dacă despre Ştefan Lupu se ştia că este un sportiv de mare perspectivă, dintre tinerii Alexandru Nistor, Marius Gontariu, Bogdan Maxim şi Cosmin Andone ultimul a dovedit că are reale calităţi pentru a ajunge un jucător adevărat. Pe lângă tinerii pe care i-am menţionat anterior un punct bun îl reprezintă şi achiziţionarea lui Ştefură, un sportiv cu mare experienţă competiţională.

Dacă în urmă cu un an comentam faptul că CSMU LPS Suceava poate nu a avut valoare de Divizia A1, fără îndoială gruparea suceveană poate ajunge când vrea să joace barajul pentru promovare. Formaţia suceveană are acum jucători de calibru şi tineri care pot oricând să facă faţă unui joc cu miză.

Tot respectul şi pentru tânăra grupare bucureşteană care a participat la joc, tinerii sportivi de la Steaua bucurându-se pentru fiecare punct câştigat. În mod cert odată cu acumularea mai multor meciuri la activ voleibaliştii din capitală vor progresa.
Rămâne de văzut cum se vor descurca sucevenii în dispute mult mai echilibrate cu Ştiinţa Bacău sau Rapid Bucureşti.

Din echipa CSMU LPS Suceava pentru disputa cu CSŞ 3 Steaua Bucureşti au făcut parte sportivii: Sasu, Ştefură, Giurcă, Pietraru, Lupu, Andone, Orăşanu, Nistor, Maxim, Gontariu.


Intră acum și în grupul de