Volei masculin – juniori I: Victorii pe linie pentru echipele sucevene


Intră acum și în grupul de

În etapa a II-a a seriei A a Campionatului Naţional de volei masculin pentru juniori I ambele echipe sucevene, CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni şi LPS Suceava, au avut câştig de cauză. CSŞ „Nicu Gane” s-a impus în deplasare la capătul unui meci extrem de disputat în faţa celor de la LPS Bistriţa cu scorul de 3-1 (-22, 24, 17, 13).

„După ce am cedat în primul set, ne-am revenit în cel de-al doilea deşi am fost conduşi la un moment dat cu 23-17. Faptul că am reuşit acest lucru demonstrează faptul că avem resurse, dar trebuie să fim mai atenţi în joc. Jucătorii noştri abia aşteaptă partida din etapa a III-a când la Fălticeni va veni mai vechea rivală a grupării noastre CSŞ Bacău”, a declarat antrenorul echipei CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni, Ionel Ciocan.

Formaţia din Fălticeni a cedat în prima rundă a seriei A a Campionatului Naţional de volei masculin pentru juniori I în faşa echipei LPS Piatra Neamţ cu scorul de 3-1. Din lotul grupării CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni fac parte sportivii: Flaviu Timofti, Cosmin Andone, Ştefan Lupu, Ciprian Pădurariu, George Sandu, Andrei Tănase, Iulian Dochiţa, Emanuel Amariei, Ştefan Bilu.

În aceeaşi etapă, LPS Suceava a jucat pe teren propriu împotriva celor de la CSŞ Triumf Botoşani şi s-a impus cu 3-0 (22, 13, 20).

„Am jucat mult mai bine decât în meciul cu LPS Bistriţa şi în consecinţă am reuşim să învingem. Păcat de debutul cu stângul din acest sezon competiţional, însă sunt convins că ne vom reveni pentru că avem jucători de perspectivă”, a afirmat antrenorul echipei LPS Suceava, Vasile Moşuc.

Componenţa lotului echipei LPS Suceava la partida cu CSŞ Triumf Botoşani a fost următoarea: Laurenţiu Pavel, Alin Tcaciuc, Răzvan Moroşan, Florin Viziteu, Tudor Popescu, Claudiu Locovei, Alexandru Scurtu, Alexandru Cojocariu, Ciprian Boanţă, Vlad Stratulă, Eusebiu Muntean.


Intră acum și în grupul de