Volei masculin – cadeti: Inceput bun de campionat pentru echipa LPS Suceava


Intră acum și în grupul de

Formaţia de volei masculin cadeţi a LPS Suceava a plecat lansat în debutul actualului sezon competiţional. După victoria din prima etapă a seriei A în faţa celor de la LPS Piatra Neamţ, tinerii voleibalişti suceveni s-au impus şi în deplasare pe terenul celor de la CSŞ Râmnicu Sărat. Scorul partidei a fost 3-0, oaspeţii impunându-se la 25, 21 şi 12 la capătul unui joc extrem de disputat.

„Sportivii noştri s-au mişcat foarte bine în condiţiile în care a fost deosebit de frig în sală. Primul set a fost mai dificil pentru noi, dar am fost mai atenţi pe final şi ne-am impus. Următoarele două seturi am jucat mai relaxat şi am câştigat meritat.

În actualul sezon competiţional avem o serie mult mai grea decât în alţi ani cu echipe din Piatra Neamţ, Botoşani, Râmnicu Sărat, Bacău şi Galaţi. Nu cred că vor fi probleme ca să ne calificăm la turneul semifinal, dar noi vrem mai mult”, a declarat antrenorul echipei LPS Suceava, Vasile Moşuc care împreună cu profesorul Teodor Tamaş au condus la victorie gruparea suceveană.

Din echipa de volei masculin cadeţi a LPS Suceava la meciul cu CSŞ Râmnicu Sărat au făcut parte jucătorii: Claudiu Locovei, Alex Scurtu, Ciprian Boanţă, Răzvan Pricop, Vlad Stratulă, Eusebiu Muntean, Sergiu Luca, Laurenţiu Filimon, Cosmin Eftimescu, Cosmin Hriţ, Sebastian Cocârlă. Din lot a lipsit Alexandru Cojocaru, accidentat.


Intră acum și în grupul de