Fotbal – Liga a III-a: Rapid Suceava vrea sa „sparga” ghinionul in disputa cu Cetatea Tg. Neamt


Intră acum și în grupul de

În etapa a XII-a a seriei I, formaţia suceveană va juca, vineri, de la ora 14.00 pe terenul grupării nemţene

Ultimele două etape au fost cu ghinion pentru Rapid Suceava, fostul lider al seriei I a Ligii a III-a pierzând cu acelaşi scor, 0-1, întâlnirile cu FC Panciu şi Petrotub Roman. Aşa cum spunea chiar la începutul acestui sezon competiţional antrenorul Bogdan Tudoreanu, cea mai mare problemă pentru formaţia sa fiind să „bage” mingea în poartă, pentru că apoi este greu să-i învingă cineva. În ultimele două jocuri de campionat Rapid Suceava nu a reuşit să marcheze, chiar dacă a avut penalty în fiecare meci şi în consecinţă a pierdut.

„Vrem să scăpăm de neşansa de ultimele două jocuri şi să marcăm. Chiar dacă ne vor lipsi patru jucători de bază, Ailenei, Ghiviziu şi Romaniuc, suspendaţi şi Fl.Plămadă, accidentat, ne dorim cu ardoare victoria în acest meci.

În ceea ce priveşte loviturile de pedeapsă, dacă vor exista, cei din teren vor hotărî cine va executa. La Panciu l-am desemnat pe cel mai experimentat fotbalist al nostru, Semeghin, pentru că era deja minutul 82, iar la meciul cu Petrotub Roman pe Stănescu, cel care la antrenamente a fost cel mai bun de la 11 metri. Se vede treaba că presiunea din teren influenţează foarte mult pe cel care trage din penalty”, a declarat antrenorul formaţiei Rapid Suceava, Bogdan Tudoreanu.


Intră acum și în grupul de