CSM Suceava, lider incontestabil în seria est la Volei masculin – Divizia A2


Intră acum și în grupul de

În etapa a VI-a a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin CSM Suceava a întâlnit la Bucureşti gruparea CS Rapid în derbiul primei părţi a campionatului. Gazdele aveau un bilanţ de patru victorii şi doar o singură înfrângere, în timp ce sucevenii aveau la activ patru succese.

Aşa cum se aştepta, meciul a fost deosebit de echilibrat şi aprig disputat. Spre surprinderea generală formaţia care a fost mai lucidă pe finalurile de set a fost CSM Suceava, echipa pregătită de Victor Pancu demonstrând cu prisosinţă faptul că a acumulat experienţa competiţională necesară pentru a juca la nivel înalt.

Gruparea suceveană s-a impus în primele două seturi la 23 şi 24, pentru ca apoi să piardă setul trei la 21. Foarte important a fost faptul că sucevenii nu s-au „pierdut” după ce au cedat setul al treilea, ci s-au mobilizat şi au decis să încheie partida în patru seturi. Această a cincea victorie din acest debut de sezon competiţional îi consolidează echipei CSM Suceava poziţia de lider al seriei est a Diviziei A2 de volei masculin. Nu trebuie de omis faptul că formaţia suceveană a câştigat pe terenul tuturor adversarelor sale de top.

„A fost un meci foarte tensionat în care jucătorii noştri nu şi-au pierdut capul. Sincer să fiu, am evoluat modest, dar am avut noroc şi am câştigat. Se vede că jucătorii noştri au acumulat experienţa necesară şi stăpânirea de sine pentru a câştiga indiferent de condiţii. Se observă deasemnea cât de utile sunt partidele amicale cu VCM LPS Piatra Neamţ, sportivii noştri putând să se descurce în cele mai complicate situaţii” a declarat antrenorul formaţiei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.

Pentru CSM Suceava în partida cu CS Rapid Bucureşti au jucat: Sasu, Giurcă, Pietrariu, Ursachi, Ştefură, Lupu, Orăşanu, Gontariu, Nistor. În următoarea rundă CSM Suceava va întâlni sâmbătă 12 noiembrie pe teren propriu formaţia CSŞ CFR Bucureşti.


Intră acum și în grupul de