Handbal masculin: Pentru meciul cu Poli Timisoara, Leonard Bibirig este antrenorul principal al echipei CS Universitatea Suceava


Intră acum și în grupul de

Vizibil afectat de înfrângerea din partida cu Ştiinţa Bacău, antrenorul principal al echipei CS Universitatea Suceava, Stelian Bursuc, a decis să renunţe la postul său pe banca tehnică. La ultimele discuţii la care au participat directorul tehnic Petru Ghervan, antrenorul secund Leonard Bibirig şi antrenorul formaţiei CSU II Suceava, Răzvan Bernicu nu s-a ajuns la un rezultat decisiv. Discuţiile se pare că vor mai continua şi în zilele următoare, însă un lucru este cert, pentru meciul cu Poli Timişoara antrenorul principal al grupării sucevene de Ligă Naţională este Leonard Bibirig.

„Noi am încercat în discuţiile cu Stelian Bursuc să-l determinăm să mai reflecteze asupra deciziei sale de a renunţa la conducerea tehnică a formaţiei noastre. Nu am reuşit pentru că tehnicianul nostri insistă să plece de pe banaca tehnică.

Totuşi, nu s-a ajuns la o situaţie definitivă, vom mai avea întâlniri şi atunic vom hotărî ce este de făcut. Oricum, pentru că nu putem sta în suspans, pentru meciul cu Poli Timişoara antrenor principal va fi leonard Bibirig”, a declarat directorul tehnic al echipei de handbal masculin CS Universitatea Suceava, Petru Ghervan.


Intră acum și în grupul de