Fotbal – Liga a III-a: Sporting Suceava, la ultimul meci al anului in fata propriilor suporteri


Intră acum și în grupul de

În penultima etapă a turului seriei I a Ligii a III-a, Sporting Suceava va juca vineri, de la ora 14.00 pe stadionul „Areni” împotriva formaţiei Aerostar Bacău. Pentru suceveni acesta este ultimul meci oficial din acest an pentru că în runda a XV-a vor sta din cauza retragerii grupării din Odorheiu Secuiesc.

Partida se anunţă a fi deosebit de disputată ambele echipe având acelaşi număr de puncte, 18, în clasament. O victorie acasă în faţa propriilor suporteri în ultimul joc oficial este întotdeauna binevenită, mai ales că ar şi consolida poziţia formaţiei Sporting la final de an.

“Cu siguranţă vom avea un meci dificil în compania celor de la Aerostar Bacău, o echipă care a pus accentul pe promovarea tinerilor, la fel ca şi noi de altfel. O victorie în partida de azi ar fi deosebit de utilă, în primul rând ne-ar consolida locul în clasament, iar în al doilea rând ar da bine în faţa propriilor noştri suporteri pentru că în general ultima impresie contează”, a declarat antrenorul Ovidiu Murariu.

Din lotul grupării Sporting Suceava vor lipsi Andronic şi Dutciuc. Partida dintre Sporting şi Aerostar va fi condusă de o brigadă de arbitri formată din centralul Călin Sângeorzan, asistat la tuşe de Mihai Ungur şi Paul Tamaş, toţi trei din Bistriţa.


Intră acum și în grupul de