„Funny people” vor intretine atmosfera la Balul Bobocilor 2011 de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” din Suceava


Intră acum și în grupul de

„Funny people” este tema Balului Bobocilor din acest an, de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” din Suceava.

„Pentru că trăim într-o perioadă în care lumea este extrem de serioasă, în mare parte din cauza problemelor cu care se confruntă, ne-am propus să aducem zâmbetul pe faţa celor care ne vor urmări în cadrul ediţiei 2011, a Balului Bobocilor, de la Colegiul Economic << Dimitrie Cantemir >> din Suceava, şi să arătăm că încă mai avem puterea de a fi hazlii. Deopotrivă, vrem să arătăm că întotdeauna românul iese cu bine din problemele pe care le are, apelând la umor”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, prof. Eugenia Trufin, în calitate de organizator.

Potrivit aceleiaşi surse, în competiţia pentru câştigarea titlului de Miss şi Mister Boboc 2011, vor intra în competiţie un număr de 10 perechi, care se vor strădui să arate că sunt cei mai buni. trecând prin cele trei probe surpriză.

Balul va mai fi animat de: parodii, scenete, interpretări vocale şi instrumentale (muzică populară, folk), dans (popular şi modern) ş.a.

Balul Bobocilor, ediţia 2011, de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” din Suceava va avea loc vineri, 18 noiembrie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava şi îl va avea în calitate de invitat special pe Cătălin Bordea, care va susţine un număr antrenant de Stand-up Comedy, în asentiment cu tema balului.

După bal, petrecerea va continua în Club Babylon din Suceava, de la ora 21.00.


Intră acum și în grupul de