La handbal, o clasare in primii patru. La fotbal se doreste promovarea (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Conducerea administraţiei publice locale sucevene a anunţat pe parcursul zilei de miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la sediul municipalităţii, că în urma ultimelor discuţii purtate cu conducerea clubului de handbal sucevean în cadrul Consiliului de Administraţie, sportivii noştri au toate şansele să termine această ediţie de campionat pe unul din primele patru poziţii ale clasamentului, ceea ce ar aduce şi o reparticipare în cupele europene de profil.

Edilul şef al municipiului Suceava, Ion Lungu, a mai adăugat că în conturile clubului au intrat încă 100.000 de lei din cele 10 miliarde promise handbalului de la bugetul local pentru anul acesta.

În ce priveşte fotbalul, municipalitatea nici nu concepe ca finele campionatului să nu aducă promovarea unei echipe sucevene în liga valorică secundă. Pentru a vedea cu ochii săi cum se descurcă jucătorii noştri, primarul oraşului a fost prezent marţi la derbiul local Sporting şi Rapid Suceava, partidă care a avut loc pe stadionul Areni şi s-a terminat cu victoria oaspeţilor, scor 1-3.

“A fost un meci frumos care mi-a lăsat imaginea că pentru fotbalul sucevean este din nou o speranţă. Eu am ţinut cu ambele echipe, îmi plac foarte mult şi cei de la Sporting dar trebuie să fim realişti că pentru obiectivele propuse cei de la Rapid sunt mai aproape de promovare şi m-am bucurat că a câştigat. Cei de la Sporting au însă o pepinieră valoroasă care va conta mult în viitor”, a declarat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de