Activitati intense pentru pregatirea semifinalei Challenge Cup la Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Administraţia publică locală derulează activităţi intense în această perioadă pentru ca meciul tur al semifinalei Challenge Cup ce va avea loc în municipiul Suceava să se desfăşoare în cele mai bune condiţii.

Potrivit afirmaţiilor edilului şef al municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, handbaliştii suceveni vor susţine pe data de 20 aprilie primul meci al semifinalei în compania luxemburghezilor de la Handball Esch în sala Liceului cu Program Sportiv.

„Noi nădăjduim că vom face două partide frumoase şi vom reuşi să accedem mai departe în faza finală a competiţiei. Dacă vom reuşi acest lucru avem nevoie de săli corespunzătoare astfel că deja am început lucrările necesare în sala LPS şi în jurul acesteia dar ni s-a solicitat şi o sală de rezervă şi am discutat deja pentru ca aceasta să fie cea de la Roman” a declarat primarul oraşului, Ion Lungu, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri.

Şeful administraţiei publice locale a mai afirmat cî echipa de handbal este o carte de vizită pentru municipiul Suceava dar şi judeţul Suceava prin rezultatele reuşite până în prezent şi că în sfârşit eforturile depuse de Primărie încep să dea roade.


Intră acum și în grupul de