Dr. Cristian Irimie: Noua conducere civilă de la Spitalul Județean Suceava îți dă speranța că lucrurile vor evolua foarte bine//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Medicul sucevean Cristian Irimie, fost director al Spitalului Județean Suceava și fost director al DSP Suceava, a declarat, miercuri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că are încredere că echipa nouă de conducere a SJU Suceava va evolua foarte bine.

El a spus că echipa medicală militară nu a venit degeaba la Suceava și că a pus ordine acolo unde, de fapt, într-o săptămână, după plecarea fostei conduceri a apărut dezordinea și, mai ales, a apărut numărul mare de infectări în rândul personalului.

„Ceea ce au făcut militarii aici a fost și este foarte bine și pentru că au reușit să facă schimb cu o conducere civilă formată din doctori aleși de colectivul de medici. Cei care au fost aleși sunt doi doctori foarte buni și cu capacități organizatorice, cred eu, bune. Îți dă speranța că lucrurile vor evolua foarte bine”, a spus Irimie.

Medicul Cristian Irimie crede că personalul medical este pregătit, cu oameni tineri, bine pregătiți și pot să-și facă datoria.

El consideră însă că este nevoie de un serviciu de epidemiologie care să țină în frâu și să controleze foarte atent ceea ce se întâmplă și să se păstreze măcar lucrurile bune care s-au făcut până acum.

„Sunt convins că lucrurile vor continua foarte bine”, a spus Irimie.

Noua echipă de conducere formată din manager Anatolii Buzdugan și Valeriu Gavrilovici, va prelua managementul SJU Suceava începând cu data de 1 mai.


Intră acum și în grupul de