Ștefan Mandachi, entuziast că importanți campioni români au susținut campania de strângere de fonduri pentru spitalele sucevene prin Crucea Roșie Suceava: Oamenii aceștia se uitau către Suceava și spuneau că iubesc Bucovina//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi care a inițiat o importantă campanie de strângere de fonduri prin punerea la dispoziția Crucii Roșii Suceava a metrului de autostradă și vânzarea acestuia centimetru cu centimetru pentru dotarea spitalelor sucevene în condițiile epidemiei cu noul coronavirus a spus că a fost entuziasmat că personalități importante ale sportului românesc s-au alăturat acțiunii.

Mandachi a arătat că până în prezent s-au colectat circa 1,7 milioane de euro, ceea ce este o sumă uriașă și a spus că a primit și alte obiecte care au fost licitate, iar așa s-a mai obținut suma de 100.000 de euro.

„A început când cineva a donat un tablou pentru 10 cm de autostradă. Cei 100 de euro, echivalentul a 10 cm, s-au transformat în 5000 de euro la o licitație în două ore”, a spus Mandachi.

El a arătat că acesta a fost momentul în care și-a spus că poate convinge pe alții să ajute.

„Au venit mulți campioni alături de noi: Gică Popescu, Gică Hagi, Simona Halep care mi-a trimis rachetă, mingi, Ilie Năstase, Ivan Patzaichin, Mihai Leu, Lucian Bute, Maria Olaru, Camelia Potec. E ceva fantastic numai când le pronunți numele acestor campioni. Îți dai seama că oamenii aceștia s-au uitat la noi, către Suceava și spuneau: Iubesc Bucovina!”

El a arătat că i-a crescut inima când a primit astfel de mesaje.

„Gică Popescu mi-a dat mesaj și mi-a spus ”Ștefane, iubesc Bucovina și zona aceea o iubesc foarte mult. Cum să nu-ți crească inima și să nu-ți dai seama în ce loc te afli”, a spus Mandachi.


Intră acum și în grupul de