Acasă Subiectul Zilei Ștefan Mandachi, entuziast că importanți campioni români au susținut campania de strângere...

Ștefan Mandachi, entuziast că importanți campioni români au susținut campania de strângere de fonduri pentru spitalele sucevene prin Crucea Roșie Suceava: Oamenii aceștia se uitau către Suceava și spuneau că iubesc Bucovina//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi care a inițiat o importantă campanie de strângere de fonduri prin punerea la dispoziția Crucii Roșii Suceava a metrului de autostradă și vânzarea acestuia centimetru cu centimetru pentru dotarea spitalelor sucevene în condițiile epidemiei cu noul coronavirus a spus că a fost entuziasmat că personalități importante ale sportului românesc s-au alăturat acțiunii.

Mandachi a arătat că până în prezent s-au colectat circa 1,7 milioane de euro, ceea ce este o sumă uriașă și a spus că a primit și alte obiecte care au fost licitate, iar așa s-a mai obținut suma de 100.000 de euro.



„A început când cineva a donat un tablou pentru 10 cm de autostradă. Cei 100 de euro, echivalentul a 10 cm, s-au transformat în 5000 de euro la o licitație în două ore”, a spus Mandachi.

El a arătat că acesta a fost momentul în care și-a spus că poate convinge pe alții să ajute.

„Au venit mulți campioni alături de noi: Gică Popescu, Gică Hagi, Simona Halep care mi-a trimis rachetă, mingi, Ilie Năstase, Ivan Patzaichin, Mihai Leu, Lucian Bute, Maria Olaru, Camelia Potec. E ceva fantastic numai când le pronunți numele acestor campioni. Îți dai seama că oamenii aceștia s-au uitat la noi, către Suceava și spuneau: Iubesc Bucovina!”

El a arătat că i-a crescut inima când a primit astfel de mesaje.

„Gică Popescu mi-a dat mesaj și mi-a spus ”Ștefane, iubesc Bucovina și zona aceea o iubesc foarte mult. Cum să nu-ți crească inima și să nu-ți dai seama în ce loc te afli”, a spus Mandachi.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version