Un bărbat căzut în fântână, intrat în hipotermie, a fost salvat prin intervenția ISU Suceava


Intră acum și în grupul de

Un bărbat cu probleme psihice a căzut, sâmbătă după amiaza, în fântâna din gospodărie din satul Moara Nica din comuna Moara și a fost salvat de militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava care au intervenit cu modulul SMURD -autospecială pentru descarcerare şi ambulanţa SMURD C TIM – terapie intensivă mobilă.

La sosirea salvatorilor, bărbatul era conştient şi se afla pe fundul fântânii, la o adâncime de aproximativ 5 metri, precizează ISU Suceava.

Un pompier militar a coborât în fântână şi a asigurat victima, iar deşi procedura este de a extrage întâi salvatorul şi apoi victima, din cauza faptului că bărbatul intrase în hipotermie, s-a luat decizia ca acesta să fie extras primul, menționează ISU Suceava.

După ce a fost adusă la suprafaţă, bărbatul în vârstă de 68 de ani a fost preluat de echipajul pompierilor SMURD C TIM pentru evaluare medicală.

După acordarea primului ajutor medical, salvatorii l-au transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului judeţean pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.(N.B.)


Intră acum și în grupul de