Accident dramatic pe DN17! O fata de 18 ani a murit, iar alti trei tineri au ajuns in stare grava la spital


Intră acum și în grupul de

O tânără de 18 ani, pasageră într-un autoturism alături de alți trei tineri, și-a pierdut viața într-un accident dramatic petrecut vineri noapte pe DN17, pe raza localităţii Argestru.

ACCIDENT

Dispeceratul pompierilor miliatari suceveni a fost anunțat, prin apel la 112, la ora 2:38, despre producerea gravului accident rutier în care au fost implicați patru tineri, a informat purtătorul de cuvânt ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată.

Autoturismul a ieşit în afara carosabilului şi s-a lovit de structura metalică a unui panou publicitar, răsturnându-se pe cupolă. Doi băieţi, de 17 şi 18 ani, împreună cu o fată, de 18 ani, toţi trei conştienţi, au reuşit să iasă din autoturism, însă o a doua tânără, în vârstă de 18 ani, a rămas încarcerată, în stare de inconştienţă.

Potrivit sursei menționate, la faţa locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD cu echipaje de militari de la Detaşamentul de pompieri Vatra Dornei, împreună cu două ambulanţe de la Vatra Dornei.

Pompierii militari au balizat zona, au scos bornele de la bateria de acumulatori şi au verificat eventualele scurgeri de lichide combustibile, concomitent cu operaţiunile de descarcerare a tinerei din interiorul maşinii avariate în proporţie de 70%.

Tânăra de 18 ani a fost găsită în stop cardio-respirator după extragerea ei din mașina avariată, după care, pompierii paramedici SMURD au efectuat manevre de resuscitare timp de aproximativ o oră. Din nefericire, fata nu răspuns manevrelor de salvare și a fost declarată decedată.

După acordarea primului ajutor medical, celelalte trei victime au fost transportate cu ambulanţele SMURD şi S.A.J. la spitalul din municipiul Vatra Dornei, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.


Intră acum și în grupul de