Sase arme si 36 de cartuse confiscate de politisti intr-o singura zi


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase au constatat, vineri, 12 septembrie, patru infracțiuni pentru nerespectarea regimului armelor şi munițiilor, confiscând șase arme și 36 de bucăți de muniție.

arma 1

Potrivit polițiștilor suceveni, un bărbat de 56 ani, din Moara deţinea ilegal o armă de tir sportiv, cu aer comprimat, fără serie, înscrisă în permisul de armă tip B,   expirat din data de 09.09.2013, iar o altă femeie, de 46 de ani, din Gura Humorului deţinea ilegal un pistol pentru muniţie iritant lacrimogenă și 7 cartușe aferente înscrise în permisul de armă tip B, expirat la data de 26.09.2013.

De asemenea, polițiștii au identificat și un tânăr de 28 ani, din municipiul Fălticeni care deţinea ilegal un pistol cu proiectil din cauciuc și 7 cartușe aferente înscrise în permisul de armă tip B, expirat la data de 19.03.2014.

Cercetat pentru deținere ilegală de 3 arme de vânătoare, 22 de cartușe de vânătoare, o armă de tir sportiv cu aer comprimat și un pistol cu muniție este cercetat și un bărbat de 47 ani, din municipiul Suceava, permisul acestuia fiind expirat de pe 10.03.2014.

„Întrucât persoanele în cauză nu s-au prezentat la prelungirea valabilităţii permisului de armă şi nu au depus armele în termen de 10 zile de la această dată, în cauză s-au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor și muniţiilor, faptă prevăzută şi pedepsită de Cod Penal”, a transmis IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de