Accident provocat de un tanar fara permis, la Hantesti


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 18 ani care nu posedă permis de conducere s-a ales cu dosar penal după ce a intrat cu tractorul într-o mașină condusă de un bărbat de 37 de ani, în localitatea suceveană Hânţeşti.

MASINA POLITIE - ACCIDENT

IPJ Suceava a anunțat că evenimentul rutier s-a petrecut marți dimineața, în jurul orei 9.30, pe DJ 208 D, în interiorul localităţii Hânţeşti, la intersecţia cu un drum comunal neclasificat.

Tânărul de 18 ani, fără permis de conducere, în timp ce conducea tractorul care tracta o remorcă neînmatriculată a efectuat viraj la stânga pentru a intra pe drumul neclasificat, moment în care a intrat în coliziune cu autoturismul condus de bărbatul de 37 ani, din aceeaşi localitate, angajat în depăşirea sa.

În urma accidentului rutier, conducătorul auto de 37 de ani a fost rănit  uşor, au precizat reprezentanții IPJ Suceava.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de tânărul șofer polițiștii au întocmit dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „ tractarea unei remorci neînmatriculate”.


Intră acum și în grupul de