Radautean bagat in arest prevenitiv pentru contrabanda cu tigari de aproape 12.000 de lei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Rădăuți a fost băgat în arest preventiv pentru 30 de zile pentru contrabandă cu țigări, el aflându-se la a treia abatere. Anterior, rădăuțeanul a mai fost condamnat cu suspendarea condiţionată a aplicării pedepsei, tot pentru contrabandă.

tigari politie

Potrivit prim-procurorului Constantin Steiciuc de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, față de inculpatul Antimie Arcadie procurorii au dispus luni, 26 ianuarie, punerea în mişcare a acţiunii penale pentru contrabandă. Totodată, ca urmare a propunerii înaintate Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc, instanţa a dispus luarea măsurii arestării preventive pentru de 30 de zile.

Antimie Arcadie a fost prins duminică, 25 ianuarie, de polițiștii din Câmpulung Moldovenesc, pe raza comunei Sadova, la volanul unui autovehiculul marca Volvo, înmatriculat în Ucraina, având 1.000 de pachete de țigări Viceroy, de contrabandă, ascunse în două locaşuri artizanale din zona rezervorului autoturismului şi sub bancheta din spate, precum şi în portbagaj.

Prin transportul de pachete cu ţigări de provenienţă extra comunitară, inculpatul a cauzat un prejudiciu bugetului de stat de 11.600 lei.

Bărbatul a mai fost condamnat anterior de două ori, cu suspendarea condiţionată a aplicării pedepsei, pentru fapte identice, a susținut prim-procurorul Constantin Steiciuc.

 

 

 


Intră acum și în grupul de