Doi indivizi care l-au bătut și amenințat pe șeful unui supermarket din Vatra Dornei au fost trimiși în judecată


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din Vatra Dornei care la sfârșitul lunii aprilie l-au bătut și amenințat pe șeful de magazin al unui supermarket din localitate au fost trimiși în judecată.

lovire cu bata

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor Sîrbu Andrei şi Tocaciu Andrei Petru pentru săvârşirea infracţiunilor de „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, „lovirea sau alte violenţe” şi „ameninţare”. Potrivit procurorilor, la data de 30 aprilie a.c., în jurul orelor 20:30 inculpaţii Sîrbu Andrei, Tocaciu Andrei Petru şi Tescu Adrian Ovidiu se aflau în incinta magazinului Penny Market de pe strada Unirii din Vatra Dornei, ocazie cu care l-au ameninţat cu acte de violenţă pe şeful de magazin N.N., iar inculpatul Sîrbu Andrei în plus l-a scuipat, încercând totodată să-l lovească.

Procurorii au arătat că pentru aplanarea conflictului au intervenit doi agenţi de pază din magazin, moment în care inculpaţii Sîrbu Andrei şi Tocaciu Andrei Petru l-au lovit pe Dobrovschi Arcadie Vasile cu pumnii şi picioarele, iar Sîrbu Andrei l-a lovit pe numitul P.M.Gh. ameninţându-l totodată pe acesta cu moartea.

În momentul în care altercaţia din magazin a ajuns la punctul culminant și Tescu Adrian Ovidiu a intervenit pentru aplanarea scandalului, încercând să-i scoată din magazin pe Sîrbu Andrei şi Tocaciu Andrei Petru.

În rechizitoriu se arată că prin acţiunile inculpaţilor Sîrbu Andrei şi Tocaciu Andrei Petru s-a tulburat grav ordinea şi liniştea publică, iar pentru leziunile suferite, una dintre persoanele vătămate, D.A.V., a necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Tot prin acelaşi rechizitoriu s-a dispus și renunţarea la urmărirea penală faţă de Tescu Adrian Ovidiu referitor la infracţiunea de „ameninţare” comisă în dauna persoanei vătămate N.N., întrucât în această parte nu există un interes public în urmărirea faptei.

Procurorii au mai arătat că prin acelaşi rechizitoriu s-a dispus clasarea cauzei faţă de inculpatul Sîrbu Andrei referitor la infracţiunile de „lovire sau alte violenţe” și „ameninţate” comise în dauna P.M.Gh., întrucât a fost retrasă plângerea prealabilă.

Dosarul va fi soluționat de Judecătoria Vatra Dornei.

 


Intră acum și în grupul de