Un tânăr de 26 de ani s-a înecat în râul Siret. Cadavrul a fost recuperat de pompierii militari din Fălticeni


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 26 de ani din oraşul Dolhasca s-a înecat, luni, în râul Siret, cadavrul său fiind găsit de un echipaj de pompieri militari din cadrul Detaşamentului Fălticeni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, Dănuţ Dumitru Gugulaş în vârstă de 26 de ani, împreună cu doi prieteni, a mers la scăldat în râul Siret.

inecat iaz (2)

Cei doi prieteni nu ştiau să înoate, motiv pentru care au stat lângă mal, în timp ce celălalt tânăr a mers spre mijlocul apei.

La un moment dat, cei doi nu l-au mai văzut pe prietenul lor şi nu s-au încumetat să înoate până în zona unde l-au văzut ultima dată şi au anunţat autorităţile.

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Fălticeni au intervenit cu o autospecială şi o barcă pneumatică pentru căutarea tânărului.

În ajutorul militarilor fălticeneni a intervenit şi echipajul de scafandri de la Detaşamentul de Pompieri Suceava.

„După aproximativ două ore de căutări, în zonele indicate de martori, echipajul cu barca pneumatică a reuşit să recupereze, cu accesoriile din dotare, trupul neînsufleţit al tânărului. Acesta a fost predat autorităţilor competente”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată.

Misiunea pompierilor s-a încheiat la ora 20:00.


Intră acum și în grupul de