Tânăr din Fălticeni reţinut de poliţişti. El era cercetat pentru o agresiune, dar s-a stabilit că a furat o casetă cu 2900 de lei dintr-o sala de jocuri mecanice


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii judiciarişti suceveni au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de un tânăr din Fălticeni care era cercetat pentru o agresiune comisă la data de 11.04.2015 faţă de  un alt bărbat din localitate , în urma probatoriului administrat dispunându-se  schimbarea încadrării juridice din infracţiunea de ,,lovirea sau alte violenţe’’ în infracţiunea de ,,vătămare corporală’’ ,având în vedere faptul că victima a necesitat pentru vindecare 23-24 zile îngrijiri medicale.

politie retinere

Prin extinderea cercetărilor s-a stabilit faptul că agresorul, la data de 18.02.2015, în jurul orelor 05.00, pe timp de noapte, în timp ce se afla în incinta unei săli de jocuri din municipiul  Fălticeni, prin forţarea unui aparat cu jocuri de noroc tip “slot-machine”,a sustras caseta cu bani, în interiorul căreia se afla suma de 2900 lei.

Acelaşi tânăr este acuzat că la 17.07.2015, la orele 21.30, în timp ce se afla în incinta unei alte săli de jocuri din municipiul Fălticeni, a sustras suma de 50 lei de la un tânăr, ulterior ameninţându-l  cu acte de violenţă şi chiar aplicându-i acesteia mai multe lovituri pentru păstrarea banilor sustraşi.

 

În această cauză s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de suspectul de 24 de ani din municipiul Fălticeni, pentru comiterea infracţiunilor de  ,,furt calificat’’, ,,vătămare corporală’’ şi  tâlhărie calificată.

Totodată, prin ordonanţă s-a dispus reţinerea suspectului pe o perioadă de 24 ore , urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de