„Zilele Humorului 2011” vor avea loc intre 8-10 iulie. Afla de aici ce pregateste primarul Marius Ursaciuc


Intră acum și în grupul de

Primarul localităţii Gura Humorului, Marius Ursaciuc a anunţat luni că cea de-a XXI-a ediţie a Festivalului internaţional de grafică satirică şi literatură umoristică „Umor la Gura Humorului” va avea loc în acest an în perioada 8-10 iulie şi va conţine în acest an şi o secţiune de fotografie umoristică.

Primarul Humorului a mai declarat că Zilele Humorului, ce se vor desfăşura în perioada amintită, vor conţine de fapt cea de-a 21-a ediţie a Festivalului internaţional de grafică satirică şi literatură umoristică „Umor la Gura Humorului”.

Marius Ursaciuc a mai spus că, tot la prima ediţie, se va afla şi concursul „Humorenii n-au talent??”, unde câştigătorul va primi un premiu de 10.000 de lei, dar şi prima ediţie a Carnavalului copiilor.

În cadrul Zilelor Humorului vor fi organizate manifestări tradiţionale, cum ar fi Târgul meşteşugarilor, Festivalul gastronomic, Balul gospodarilor, Parada Minorităţilor, sau Tabăra de sculptură.

În parcul central al oraşului, pe perioada zilelor oraşului, va fi amenajată o alee a artiştilor, unde caricaturiştii vor desena portrete doritorilor.

Totodată, seara vor fi organizate concerte cu Mandinga, Publika sau Zdob şi Zdub.
Bugetul alocat manifestărilor este în acest an de 120.000 de lei şi este asigurat din sponsorizări.


Intră acum și în grupul de