Unul dintre finalistii de la „Romanii au Talent” va face show la Balul Bobocilor de la C.N. „Nicu Gane” din Falticeni. Vezi aici despre cine e vorba!


Intră acum și în grupul de

Balul Bobocilor de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” din Fălticeni programat a se desfăşura joi, 18 octombrie 2012, de la ora 19.00, pe scena Down Town Cinema Club, va avea mai mulţi invitaţi speciali.

Este vorba despre membrii consacratei trupe Hi-Q şi despre Răzvan Alexe, cunoscut după numele de scenă „Krem”, cel care a obţinut locul II în urma participării la emisiunea „Românii au Talent”.

Potrivit organizatorilor, tema balului din acest acest an este una extravagantă şi poate fi exploatată la maxim, întrucât este vorba de „Las Vegas”. „Cunoscut ca şi << capitala mondială a distracţiei >> , oraşul Las Vegas a reprezentat principala sursă de inspiraţie a acestui bal. Tema balului va fi abordată sub forma unei povestiri din care vor face parte bobocii noştri, cei care vor trebui să joace rolul unor personaje controversate care se găsesc la deschiderea unui nou casino din Las Vegas”, a dezvăluit pentru NewsBucovina.ro, Roxana Stratuleat, în calitate de organizator.

Aceasta a precizat că în competiţia pentru titlul de Miss şi Mister Boboc 2012 vor intra 9 perechi (9 fete şi 9 băieţi), care vor trece prin focul celor patru probe de concurs.

“După prima probă, cea de prezentare a concurenţilor, va urma proba de dans, la care fiecare pereche de boboci va trebui să abordeze un alt stil (twist, reggaeton, hip-hop, tango, latino). Cea de-a treia probă va fi cea de aptitudini, la care concurenţii noştri îşi vor arăta talentul prin interpretări vocale, dans şi momente de magie. Cea de-a patra probă va fi surpriză”, a spus Roxana Stratuleat.

Totodată, publicul prezent la Balul Bobocilor 2012 de la Colegiul Naţional “Nicu Gane” din Fălticeni va avea parte de o surpriză pregătită de organizatori în prima parte a spectacolului.

Show-ul va fi garantat şi de prestaţia trupei de dans “Swag Crew” din Botoşani.


Intră acum și în grupul de