Rădăuțeanul care a evadat din arestul la domiciliu s-a predat la o săptămână de la condamnarea la patru ani de închisoare. El a fost încarcerat în Penitenciarul Botoșani


Intră acum și în grupul de

Mihai Pînzari, prietenul judecătoarei Ana Maria Chirilă de la Tribunalul Suceava care este acuzată că lua mită, se droga, și livra informații despre anchete iubitului ei, implicat în trafic de droguri s-a predat, vineri dimineața, la Poliția Rădăuți după ce în urmă cu o săptămână a evadat în timp ce era în arest la domiciliu.

Reamintim că vineri, 26 aprilie,  a doua zi după ce instanța l-a plasat în arest la domiciliu în dosarul în care este trimis în judecată alături de judecătoare, acesta nu a mai fost găsit la domiciliu când polițiștii au venit să pună în aplicare un mandat de patru ani de închisoare cu executare.

Imediat bărbatul a fost dat în urmărire generală și consemn la frontiera, fiind întocmit și dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare.

Totodată, polițiștii în colaborare cu structurile cu atribuții în domeniu au fost puse în executare un complex de activități investigative și informative, fiind obținute în mod constant date privind potențiale trasee de deplasare sau locații în care bărbatul se putea afla.

Ca urmare a presiunii informative constante asupra anturajului și prin transmiterea de mesaje indirecte prin interpuși, vineri dimineața bărbatul s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Rădăuți, efectuându-se procedurile legale, ulterior fiind preluat și încarcerat în Penitenciarul Botoșani în vederea executării pedepsei.


Intră acum și în grupul de