Detaliile accidentului de pe B-dul 1 Mai din Suceava: O șoferiță a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului


Intră acum și în grupul de

O persoană a fost rănită ușor, joi seara, în urma unui accident rutier produs pe bulevardul 1 Mai din Suceava.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, joi seara, în jurul orelor 19:21, o femeie de 39de ani din comuna Moara  conducea un autoturism VW pe B-dul 1 Mai din Suceava având direcția de deplasare dinspre centrul localității către Bd-ul 1 Decembrie 1918.

Ajungând la intersecția semaforizată cu str. Scurtă, aceasta nu a respectat culoarea roșie a semaforului, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un  autoturism VW condus de o femeie de 37 de ani din Siminicea care se deplasa de pe str. Scurtă către centrul localității și care a pătruns în intersecție la culoare verde a semaforului.

În urma impactului au rezultat vătămarea corporală a șoferiței din Moara precum şi avarierea celor două autoturisme.

Femeia a fost transportată la Spitalul Județean Suceava unde i s-a stabilit următorul diagnostic: „traumatism genunchi stâng, TCC fără PC” – rănită ușor.

Ambele persoane implicate în accident au fost testate la faţa locului cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar ulterior la sediul Spitalului Județean Suceava li s-a recoltat câte o probă biologică de sânge  în vederea stabilirii alcoolemiei.    

 În acest caz se va întocmi dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de