Nechifor: Au fost gasite solutii ca magistrala de gaz spre Vatra Dornei sa subtraverseze doua drumuri. Continua discutiile pentru traversarea fondului forestier


Intră acum și în grupul de

Preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat, joi, că au fost găsite soluţii pentru ca magistrala de gaz natural spre Vatra Dornei să subtraverseze două drumuri modernizate cu fonduri europene şi pe care nu se poate interveni timp de cinci ani.

Catalin Nechifor 1

El a arătat că urmează să fie organizată în 11 martie o întâlnire între factorii de decizie pentru obţinerea dreptul de traversare a magistralei a fondului forestier.

Nechifor a spus că atunci când vremea va permite să înceapă lucrările astfel ca în viitorul sezon rece, centrala de cogenerare de la Vatra Dornei să furnizeze căldură în sistem centralizat la un preţ rezonabil.

Centrala pe gaz natural de la Vatra Dornei, construită prin proiectul judeţean de utilităţi este nefuncţională pentru că nu s-a finalizat aducţiunea de gaz natural.

Municipiul Vatra Dornei are nevoie de încă o centrală termică întrucât actuala centrală, care funcţionează pe bază de rumeguş nu face faţă cerinţelor locale în condiţiile în care gradul de conectare al populaţiei este foarte ridicat, de aproape trei sferturi din imobile.


Intră acum și în grupul de