”Ziua Porţilor Deschise” la Palatul Victoria, de Ziua Naţională a României


Intră acum și în grupul de

Pe 1 Decembrie, Palatul Victoria își va deschide porțile pentru publicul larg.

”De Ziua Națională a României, cei care doresc să viziteze sediul Guvernului vor avea acces pe la intrarea principală, urmând ca în intervalul orar 11.00 – 16.00 să poată vizita Sala Muntenia – unde se desfășoară ședinţele Guvernului, Sala Dobrogea, Sala Transilvania – unde sunt organizate ceremoniile oficiale, Sala Moldova – unde au loc întâlnirile oficiale ale primului-ministru cu înalți oficiali străini, precum și Centrul de presă”, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului României.

Potrivit sursei citate, primul-ministru Dacian Cioloș, viceprim-ministrul Vasile Dîncu, ministrul pentru Consultare Publică și Dialog Civic, Victoria-Violeta Alexandru, șeful Cancelariei Primului-ministru Ioan Dragoș Tudorache și secretarul General al Guvernului, Sorin Sergiu Chelmu vor fi gazdele românilor care doresc să viziteze clădirea Guvernului.

big_001-palatul-victoria
“Responsabilitatea, transparența și deschiderea spre dialog sunt valorile pe care ne vom fundamenta măsurile publice, având în vedere că așteptările românilor pentru o mai mare deschidere a instituțiilor sunt profund îndreptățite. 1 Decembrie este o zi cu puternice semnificații pentru România de ieri, de astăzi, dar mai ales pentru România de mâine“,  a spus primul-ministru Dacian Cioloș.

Începând cu ora 11.00, premierul Dacian Cioloș va participa la parada militară organizată cu ocazia Zilei Naționale a României, în Piața Constituției din București, după care va veni la Palatul Victoria. (I.L.)

 


Intră acum și în grupul de