Sucevenii au primit foarte bine Caravana PD-L pentru Traian Basescu


Intră acum și în grupul de

În săptămâna 9 – 14 noiembrie, echipe constituite din membri și simpantizanți ai PD-L și ai lui Traian Băsescu au ”bătut la pas” întreg teritoriul muncipiului Suceava, şi i-au invitat pe suceveni să participe la votul din 22 noiembrie, atât pentru alegerea viitorului președinte al țării cât și pentru o nouă formulă a Parlamentului României, cu un număr redus de parlamentari şi cu o singură cameră.

Echipei condusă de deputatul PD-L de Suceava pe Colegiul 1, Sanda-Maria Ardeleanu, din care au mai făcut parte Liviana Enea, Cristina Iordăchel, Grigore Duciuc, Bogdan Bicsi, Valentin Corciu, Liviu Andriescu, i s-au alăturat numeroși cetățeni care au dorit să comunice și ei, în direct, cu sucevenii, într-o campanie de stradă ce permite dialogul real, nemijlocit între oameni.

Membrii echipei PD-L au fost plăcut surprinși să constate că cetățenii Sucevei sunt foarte bine informați cu privire la situația politică pe care o traversează România, la măsurile de reformare a statului român începute și care trebuie continuate.

Numărul simpatizanților presedintelui Traian Băsescu se dovedește a fi, la Suceava , foarte mare, iar declarațiile în acest sens, făcute pe stradă, sunt elocvente: ”Să faceți măcar atât cât a făcut și el”, a spus o doamnă în zona Policlinicii municipiului. ”În familie și în politică cel mai important lucru este continuitatea ”, a declarat un valoros intelectual sucevean. ”Numai cu el avem garanția continuării reformelor începute”, au spus câțiva tineri. ”Un om care știe să înfrunte furtunile”, ”El este singurul care ne poate salva ”, au mai declarat si câțiva pensionari.

În legătură cu poziția sucevenilor față de referendum, câteva persoane au spus că mai ales acest lucru îi interesează și îi motivează pentru a merge la vot pe 22 noiembrie.

Campania continuă în municipiul Suceava, echipa condusă de deputatul PD-L Sanda-Maria Ardeleanu urmând să se deplaseze în zonele Centru, Piața Mare, Piața Mică, cartierul George Enescu.


Intră acum și în grupul de