Lucian Harșovschi este categoric: Directorul general al ACET, Groza Ștefan, este cel care lucrează împotriva sucevenilor, lăsând orașul ca după război după fiecare avarie


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Lucian Harșovschi a transmis, joi seara, că este convins că directorul ACET SA Suceava, Ștefan Groza, este cel care lucrează împotriva sucevenilor lăsând orașul plin de gropi.

„Ultimele evenimente mi-au confirmat faptul că directorul general al ACET, Groza Ștefan, este cel care lucrează împotriva sucevenilor, lăsând orașul ca după război după fiecare avarie. Revin asupra faptului că primăria nu trebuie să repare în urma operatorilor de utilități, ci aceștia trebuie să aducă la starea inițială asfaltul în urma fiecărei avarii asupra căreia intervin”, arată viceprimarul.

El a spus că au fost foarte multe cazuri în care străzi proaspăt asfaltate au fost sparte de către diferiți operatori, care au asfaltat ulterior, însă cum a făcut ACET-ul, nu a făcut nimeni.

„ În 2023, au fost anunțate 425 avarii ACET, iar anul acesta sunt deja 114. Peste 500 de avarii anunțate și tot atâtea gropi lăsate în urma lor. Orașul și sucevenii suferă din cauza nepăsării unei persoane care ar trebui să își facă treaba cu profesionalism, nu în derâdere”, a mai arătat Lucian Harșovschi.

El dă asigurări că lucrurile nu vor rămâne așa și reafirmă că primăria repară gropile, dar nu și pe cele apărute în urma avariilor ACET.

Viceprimarul precizează că urmează să revină cu detalii și despre pierderile de apă plătite de suceveni, tot din nepăsarea conducerii ACET.


Intră acum și în grupul de