Bogdan Loghin și-a înscris candidatura pentru un nou mandat de primar la Rădăuți: Împreună cu echipa mea nu vom conteni, zi și noapte, să facem totul pentru rădăuțeni


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, a înregistrat, vineri dimineața, la Biroul Electoral Municipal Rădăuți candidatura sa pentru un nou mandat de primar și lista de consilieri locali PNL pentru alegerile din 9 iunie.

El a spus că își dorește să fie reales pentru că poate dezvolta Rădăuțiul ala cum își doresc rădăuțenii și că ceea ce a promis în urmă cu patru ani a și realizat.

„Ne-am adunat astăzi într-o imagine fantastică aici în fața Primăriei. Ca să completez această imagine, să explic rădăuțenilor ce am simțit când am format această echipă, nu aș putea descrie în cuvinte pentru că fiecare în dreptul lui vine cu un suflet pentru Rădăuți. Pentru Rădăuți am pornit tura trecută în alegeri și am câștigat cu ajutorul lui Dumnezeu. Împreună pentru Rădăuți mergem acum să dezvoltăm Rădăuțiul așa cum își doresc rădăuțenii”, a declarat Bogdan Loghin.

El a mulțumit tuturor colegilor pentru semnăturile de susținere pe care le-au strâns.

„Vreau să aduc aminte că Elena, aici de față, a strâns din poartă în poartă peste 70 de semnături, deci a bătut la poarta a peste 40 de familii și a fost o emoție extraordinară când le-am centralizat și am văzut că rădăuțenii ne-au dat de cinci ori mai multe semnături decât am fi avut nevoie pentru a depune documentele astăzi. Vreau să asigur toți rădăuțenii că, împreună cu echipa pe care o vedeți, nu vom conteni, zi și noapte, să ne gândim și să facem tot posibilul ca ei să vadă rezultatele cu ochiul liber”, a declarat primarul Bogdan Loghin.

El a spus că de foarte mult timp s-a discutat și s-au spus doar vorbe, dar că el consideră că în mandatul pe care îl închete și cu echipa pe care a avut-o în spate, a reușit să îndeplinească tot ceea ce a promis și a prezentat macheta revistei care va fi distribuită în municipiul Rădăuți unde sunt prezentate toate realizările.

„Aici nu mai este vorba de mințit sau să facem un concurs de promisiuni. Tot ce am promis pentru mandatul acesta este desfășurat în această broșură”, a spus Loghin.

Totodată, Loghin a arătat că așa cum în mandatul trecut a cerut insistent, a interzis campania agresivă din partea PNL pentru că este „destulă ură în jurul nostru, destulă dezinformare în jurul nostru”.

„Am încredere că tot ceea ce se va întâmpla în perioada următoare va fi doar pentru Rădăuți. Vă mulțumesc pentru astăzi, dar vă mulțumesc pentru ceea ce urmează pentru că nu urmează o perioadă ușoară. Văd că deja s-a început cu lucruri nu prea ortodoxe, dar noi trebuie să ne asumăm acest lucru și să mergem mai departe”, a mai spus Bogdan Loghin.


Intră acum și în grupul de