Soseaua de centura a Sucevei-cel mai scump drum din judet in opinia presedintelui CJ


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor a postat pe pagina sa de facebook, în cursul zilei de marți, mai multe fotografii realizate de pe șantierul șoselei de centură a Sucevei la care a adăugat și un comentariu legat de costurile lucrărilor.

postare nechifor

 

 

”Dupa cum vedeti se lucreaza (parapeti, sistem new jersey pentru acces si iesire giratoriu, marcaje rutiere, asfaltare giratoriu). Despre acest subiect nu am scris prea mult, pentru ca nu il realizam prin consiliul judetean; e proiect national gestionat de CNADNR Bucuresti. Totusi, proiectul celor aproape 14 km de centura a inceput in 2007, valoarea unui km este de circa 6 milioane de Euro!!!!!!!!! (ati citit bine) si in acest an s-a lucrat doar vreo 6 saptamani. Constructorului anterior i s-a reziliat contractul in 15 septembrie si noul constructor se pare ca isi face datoria. Mai sunt ceva marcaje si iluminarea pe timp de noapte a giratoriului de pe DN 17 Suceava – Gura Humorului”, comentează Cătălin I Nechifor pe pagina sa de facbook.

 

La final președintele CJ Suceava a subliniat un fapt care i se pare foarte important și anume acela că există banii asigurați pentru finalizarea lucrărilor.  ”Si inca un lucru important: CNADNR (in subordinea guvernului) a achitat intotdeauna facturile emise si sunt si bani in buget pentru lucrarile in continuare!!!!!!!”, se mai spune in postarea de pe reațeaua de socializare amintită.

 

Imaginile postate de președintele CJ sunt de pe tronsonul 1 al centurii, cel pe care oficiali ai CNADR îl dădeau ca și circulabil încă de pe 14 noiembrie și care face legătura între ”zidul Morții!” (intrarea in Suceava dinspre Gura Humorului) și localitatea Pătrăuți (la ieșirea din Suceava inspre Rădăuți).

 

Cătălin Nechifor nu spune însă nimic despre data la care acest tronson va putea fi dat in folosință.


Intră acum și în grupul de