Bugetarii suceveni se bat pentru… sanatate (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Timp de trei zile, bugetarii suceveni şi nu numai se bat cu toate forţele dar în spirit de fair – play pentru a câştiga… sănătate.

De altfel, acesta este marele câştig al competiţiei ce se desfăşoară în perioada 1- 3 octombrie, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv, din municipiul reşedinţă de judeţ.

Denumită “Cupa Bugetarului 2010”, întrecerea fotbalistică a foat pusă la cale la iniţiativa preşedintelui Tribunalului Suceava, Doru Ioan Bunduc, în colaborare cu conducerea administraţiei publice judeţene.

Ediţia din această toamnă, a reunit la start nu mai puţin de opt echipe împărţite pe două grupe, urmând ca cele mai bune patru echipe să se întâlnească în fazele finale ale competiţiei pe parcursul zilei de duminică, atunci când va avea loc şi festivitatea de premiere.

Pentru câştigarea cupei se bat echipele Administraţia Locală, Apărătorii (formată din avocaţi), Profesorii, Administraţia Judeţeană, Direcţia Sanitară, Finanţele, TEO ANGEL (culte) şi Justiţia.

Lovitura de deschidere a concursului a fost dată chiar de şeful Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur. “A fost mai mult un semnal pe care dorim să-l dăm. În vremuri de criză, este mai bine să fim solidari, iar această competiţie care se doreşte a fi un eveniment de socializare prin mişcare înseamnă în primul rând sănătate câştigată în puţinul timp liber pe care mulţi dintre participanţi îl mai au”, a declarat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de