Deputatul PNL Bogdan Gheorghiu ia în derâdere comunicarea PSD Suceava și susține că senatorul Ioan Stan se ocupă cu luptele interne și mai puțin cu susținerea candidatului la președinția CJ Suceava


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu a transmis, duminică, un răspuns la comunicatul semnat de parlamentarii PSD de Suceava, luând în derâdere comunicarea din organizația social-democraților suceveni, afirmând în același timp că liderul organizației PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, se luptă cu grupările din interiorul partidului și nu își susține candidatul la președinția CJ Suceava.

Vă prezentăm integral poziția exprimată de Bogdan Gheorghiu:

„Dați un leu pentru terapie la PeSeDeu.

Am calculat. În medie, le ia cam 48 de ore celor de la PSD să adune oamenii să facă un amărât de comunicat, plin de minciuni și nonsensuri. E ok, înțelegem dificultățile de exprimare care pleacă de la vârful partidului, dar asta denotă incompetență și amatorism, lipsă de asumare și rezultate.

Chiar dacă în PSD Suceava sunt 3 tabere care se încaieră în spatele cortinei, de nu mai știi cine conduce de fapt această organizație, mai sunt șefi de deconcentrate care participă la acțiunile electorale ale PSD, fiind prizonierii vechilor metehne.

Așa cum bine s-a autointitulat “tovarășul” președinte al PSD Suceava, acesta este mai ocupat să se lupte cu cele două fracțiuni din interiorul partidului care doresc înlăturarea sa, decât să își susțină candidatul pentru șefia CJ Suceava. Drept urmare, tânăra speranță a PSD-ului sucevean este din ce în ce mai singur în acțiunile sale electorale. Sau poate că, fiind conștient că merge pe o “mână moartă”, unica preocupare a domnului Stan este menținerea sa în fruntea acestui partid, cu scopul unui al 7-lea mandat, pentru a completa lista rezultatelor spectaculoase din primele 6 mandate. Probabil a 7-a încercare va fi cu noroc și va putea să finalizeze proiectele începute în anul 2000, la debutul carierei parlamentare. Ca să avem o perspectivă clară, activitatea sa în Parlament a început cu 7 ani înainte de intrarea României în Uniunea Europeană.

Dar sunt sigur că aceste acțiuni din interiorul PSD nu au drept scop obținerea de către actualii parlamentari a unui loc eligibil pe următoarele liste. Nuuu, rușine nouă, muritorilor de rând care venim în fața alegătorilor cu bune și cu rele, cu experiență, cu rezultate, cu proiecte, fără presiuni prin instituțiile statului, să facem ceea ce am demonstrat că putem face bine. Domnii de la PSD stau pe niște norișori, de nu-i vede nimeni câte 4 ani, judecă pe toată lumea, se hrănesc cu principii și culmea, o forță nevăzută îi aruncă în funcții unde nu fac nimic, să nu deranjeze ierarhia. Mai ușor cu ipocrizia, cetățenii nu sunt proștii pe care îi credeți”.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de