Scaune furate din remorca parcată la un supermarket din Dumbrăveni în timp ce șoferul era în mașină


Intră acum și în grupul de

Poliția Orașului Salcea a fost sesizată sâmbătă prin 112 de un bărbat din satul botoșănean Corni că în cursul zilei persoane necunoscute i-au sustras din remorca auto marca REMOTRAILER, două scaune, în valoare de 400 de lei.

Echipa operativă a stabilit că sâmbătă, în jurul orei 13:00, apelantul s-a deplasat în localitatea Plopeni, orașul Salcea împreună cu o familie din aceeași localitate botoșăneană pentru ca aceștia din urmă să achiziționeze o masă și 6 scaune de la un depozit second hand de mobilă. Pentru a putea transporta mobilierul aceștia s-au deplasat cu ansamblul de vehicule format dintr-un autoturism Ford Focus și remorca Remotrailer.

Cei doi soți au achiziționat elementele de mobilier din lemn, încărcându-le în remorca sus-menționată. 

În jurul orelor 15:00, la întoarcere spre domiciliu aceștia au oprit la un supermarket din Dumbrăveni, unde soții au intrat în magazin, iar apelantul a rămas în autoturism. După aproximativ 20 minute, aceștia au ieșit din hypermarket și s-au deplasat spre Corni, iar când au ajuns acasă cei doi soți au constatat că lipsesc două din cele șase scaune cumpărate.

Ei s-au întors la hypermarket-ul din Dumbrăveni de unde au sunat la 112 pentru a sesiza cele întâmplate.

Fiind audiat în calitate de martor șoferul a spus că pe perioada staționării a avut portiera deschisă, însă nu a observat cine a luat scaunele și a precizat faptul că nu a mai staționat în altă parte.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de către persoane necunoscute a infracțiunii de furt, cauza urmând a fi soluționată procedural prin unitatea de parchet competentă.


Intră acum și în grupul de